Volg ons via
 
 
 

Leerdam - Kristalwinkel

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Als u de collectie van Royal Leerdam Crystal wilt bekijken, kunt u het beste een bezoek brengen aan de KristalWinkel in Leerdam. U vindt deze winkel die ook gebruikt wordt als expositieruimte op het terrein van de glasfabriek.

De fonkelende kristallen objecten, onderdelen van serviezen, Leerdam Unica® en Serica® nodigen de bezoeker uit tot een ontdekkingstocht. Een tocht langs prachtig vormgegeven vazen, schalen, glazen en andere gebruiksartikelen, maar ook leuke geschenken als presse-papiers en kandelaars of ideeën voor een exclusief cadeau.

Alle ontwerpen die uit het Glasvormcentrum komen zijn te zien en te koop in de winkel. De KristalWinkel is het voorportaal van de fabriek, het visitekaartje waar de glasmakers van Leerdam hun kunnen laten zien.

Opening
Tijdens de opening van een expositie

De KristalWinkel aan de Lingedijk 8 in Leerdam is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De winkel is vrij toegankelijk en parkeren is mogelijk op de ruime parkeerplaats van de glasfabriek. Meer info: www.leerdamkristal.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1834
Categorie: 
Zuid-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
glas, kristal