Volg ons via
 
 
 

Bezoekerscentrum Amelisweerd

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Midden in de eeuwenoude bossen van de landgoederen van Amelisweerd ligt het Bezoekerscentrum Amelisweerd. Het is gevestigd in het gerenoveerde koetshuis van het landhuis Oud-Amelisweerd, vlakbij de rivier de Kromme Rijn. Het bezoekerscentrum heeft iedereen wat te bieden.

Bij De Veldkeuken kunt u lekker biologisch eten en drinken. Er is informatie over het landgoed en een permanente tentoonstelling over de protesten rondom de aanleg van de A27 door het gebied, een roerig stukje geschiedenis.

Vanuit het bezoekerscentrum zijn er regelmatig wandelingen met de boswachter; leuk voor jong en oud. Informatie over de wandelingen vind je in het bezoekerscentrum. Je kunt ook informeren bij de boswachter zelf, telefoon 06 53 - 321 884 of 06 53 - 408 107 (tijdens kantooruren).

De Veldkeuken organiseert regelmatig culinaire en kinderactiviteiten. Ook voor een verzorgde lunch of voor het huren van een kleine vergaderruimte ben je hier aan het juiste adres. Bezoek De Veldkeuken alvast op:  www.veldkeuken.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2740
Categorie: 
Utrecht
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
landgoed, boswandeling