Volg ons via
 
 
 

Aquatopia - Antwerpen, unieke onderwaterwereld

Aquatopia Antwerpen | Beleef hoe een haai zijn prooi verslindt of aai ook eens een slang.

Meer dan 10.000 vissen en reptielen zwemmen in Aquatopia: van kleine zeepaardjes tot imponerende haaien. Aquatopia is een spannende ontdekkingstocht door het regenwoud, meevaren met een duikboot of het piratenschip, klauteren door de mangrovebossen, honderden kleurige vissen bij het koraalrif bewonderen en enorme haaien, roggen en andere grote vissen in de haaientank bekijken.

Vooral de kinderen kunnen urenlang genieten van alles wat Aquatopia te bieden heeft. Via educatieve programma's kom je hier alles te weten over de wondere waterwereld.

Aquatopia is elke dag geopend van 10 tot 18 uur en ligt aan het Koningin Astridplein 7 te Antwerpen (naast het Astrid Park Hotel tegenover de Antwerpse dierentuin). Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarages. Nog beter is om met de trein te komen, dan kun je na afloop ook nog even volop genieten van een Antwerpse pintje. Meer info: www.aquatopia.be


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2550
Categorie: 
Uitjes over de grens
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
antwerpen aquatopia, bezienswaardigheden antwerpen, naar antwerpen, aquaria antwerpen