Volg ons via
 
 
 

Hilvarenbeek - Museumbrouwerij De Roos

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Museumbrouwerij De Roos in Hilvarenbeek is een unieke authentieke dorpsbrouwerij uit de negentiende eeuw. U beleeft er de wereld van het traditionele bier. Vrijwilligers zijn er in geslaagd om het oude pand en zijn inventaris helemaal te restaureren en zelfs een nieuwe brouwerij te bouwen. De Roos is een levend museum geworden waar historie, kennis, Brabantse gemoedelijkheid en gezelligheid hand in hand gaan. Uitsluitend vrijwilligers zorgen ervoor dat Museumbrouwerij De Roos steeds verder uitgebouwd wordt.

U vindt ons aan de St. Sebastiaanstraat 4 te Hilvarenbeek, op de hoek van de Vrijthof.

Wat doen we?
U kunt in Museumbrouwerij De Roos de sfeer van de authentieke dorpsbrouwerij ervaren. Een rondleiding door het museum is de basis voor het echte genieten. Want na een rondleiding weet u pas wat er komt kijken bij het brouwen van echt bier. De Roos is op velerlei terreinen actief. Er is een jeugdprogramma waarbij onder meer limonade gemaakt wordt, jaarlijks wordt een bierfestival georganiseerd, er zijn bierproefavonden en u kunt programma’s op maat bespreken. En de Roos brouwt zijn eigen bieren, die te koop zijn in de Museumwinkel en te proeven zijn in het proeflokaal.

Uitnodiging om te komen.
Museumbrouwerij De Roos is ieder weekend geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. In de maanden Juli en Augustus is het museum ook op woensdag- donderdag- en vrijdagmiddag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Bel voor meer informatie: 013 505 5045

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1240
Categorie: 
Noord-Brabant
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bier, bierbrouwerij, bierproeverij