Dark Mode On / Off

Ootmarsum – Hot Marks Glasblazerij

Glasblazerij De Blaaspijp.

Sinds 2015 heeft Mark zijn Glasblazerij, een pracht van een onderkomen gevonden in de oude Radboudzalen, vlak naast het voormalige klooster in Ootmarsum. Hier in de Kloosterstraat vindt u de Glasblazerij met daaraan een prachtige winkel annex galerie.

Nog altijd praat de energieke Engelsman vol vuur over zijn vak. In zijn sfeervolle studio in het Twentse kunststadje Ootmarsum maakt hij prachtige vazen, kleurrijke schalen & relatiegeschenken in opdracht. Ook zijn vrouw Tamara is als startend glasblazer regelmatig aan het werk en draagt haar steentje bij aan de productie van artikelen voor in de winkel.Hot

Marks Glasblazerij
Kloosterstraat 10
Ootmarsum                              Meer info: www.hotmarksglass.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.