Volg ons via
 
 
 

Oostkapelle - Terra Maris

Terra Maris | Levendige tentoonstelling neemt u mee door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap

Terra Maris, letterlijk land van de zee, is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het museum is gevestigd in de voormalige orangerie van kasteel Westhove, dat gelegen is in het prachtige natuurgebied De Manteling van Walcheren, tussen Oostkapelle en Domburg.

Een afwisselende, levendige tentoonstelling neemt u mee door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en laat u de rijk gevarieerde Zeeuwse natuur zien. Maak kennis met de dynamische natuur van de Delta, de vele inpolderingen en de meer dan honderd dorpen die in de loop van de eeuwen door het water van de kaart werden geveegd. En… laat u verrassen door het landschap van nu. 

Terra Maris ligt in het prachtige natuurgebied de Manteling, tussen Oostkapelle en Domburg. Aan de rand van het bos en op korte afstand van het strand. Duinvlietweg 6 te Oostkapelle.  Meer info: www.terramaris.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3141
Categorie: 
Zeeland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
terra maris, aquarium, museum, musea, roofvogelshows, natuurmuseum