Volg ons via
 
 
 

Amsterdam - Madame Tussauds

Madame Tussauds Amsterdam | Samen in een lijst met de Mona Lisa.

Madame Tussauds is de naam van verscheidene wassenbeeldenmusea in Londen, Amsterdam, New York, Las Vegas, Hongkong, Sjanghai en Berlijn. Al deze musea behoren na een overname in mei 2007 van de Tussauds-groep tot de Merlin Entertainments Group (andere parken zijn Legoland, Sea Life en The Dungeons), dat sinds mei 2005 in handen is van de Amerikaanse investeerder Blackstone. In deze musea vindt men replica's in was op ware grootte van bekende en beroemde personen.

Daarnaast kan men ook iets beleven met de wassen beroemdheden. In Amsterdam kan men bijvoorbeeld mixen met Tiësto, tussen K3 in komen zitten, voetballen met Ronaldinho, bij de Mona Lisa in de lijst komen, een toespraak houden met George W. Bush, aan boord stappen van de Black Pearl, in bed kruipen bij Robbie Williams, fietsen tegen Lance Armstrong en dineren met George Clooney.

Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in hartje Amsterdam, ongeveer op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2189
Categorie: 
Noord-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
madame tussauds, wassenbeeldenmuseum, musea, museum, wassen beelden, musea in amsterdam