Volg ons via
 
 
 

Texel - Rondrit met een cabriolet bus

Verzorgde rondritten over eiland Texel

Een van de specialiteiten van TexelTours is het verzorgen van rondritten over het eiland Texel, afhankelijk van uw wensen gekoppeld aan een bezoekje aan Zeehondencentrum EcoMare. Met onze luxe touringcar halen wij u op vanaf elke locatie op Texel, en gaan we onder leiding van een 'Tesselse' gids het eiland over, alle facetten van het leven en wonen op Texel komen aan bod. Zo zullen we zeker de haven van Oudeschild, het Oude land, de vuurtoren en het 'dennenbos' van Texel aandoen.

De rondrit is ook geschikt voor minder-validen, met onze speciale rolstoel touringcar die naast een speciale rolstoellift ook een kniel-installatie heeft zodat instappen extra gemakkelijk gaat. Wij verzorgen naast de rondrit per touringcar ook de gids die echt alles weet van Texel in het Nederlands maar ook in het Duits! In de zomermaanden kunt u eveneens gebruik maken van onze bijzondere cabriolet bus. Laat de wind door uw haren waaien en ervaar Texel op een andere manier.

Het is tevens mogelijk om in onze cabrioletbus uw lunch mee te nemen en op de mooiste plekjes van ons eiland Texel heerlijk te genieten van uw lunch! Informeert u eens naar de mogelijkheden van onze rondritten over het eiland Texel...  Meer info: www.texeltours.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4307
Categorie: 
Waddeneilanden
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bus texel, texeltours, texel veerboot, vakantie texel, rondrit texel, texel camping