Volg ons via
 
 
 

Almelo - Proef Bolletje eens op de oude manier.

Bolletje koffieschenkerij | Proef maar eens een ouderwets ”aangeklede koffie” of een op z”n Twents ”opgedofte thee”.

De Bolletjewinkel

Bij de Bolletjewinkel kunt u terecht voor exclusieve Bolletje cadeaupakketten, álle Bolletje-producten, een lekkere kop koffie, lunch of high tea en voor een reisje terug in de tijd in het Bolletje museum.

Al bijna 25 jaar een begrip
De Bolletjewinkel is gevestigd aan de Grotestraat 182 te Almelo waar vroeger de Bolletjefabriek gevestigd was. In 1992 opende Willy ter Beek er de Bolletjewinkel & koffieschenkerij, die tegenwoordig kan rekenen op bezoekers uit alle windstreken.

Echte Twentse gastvrijheid
Nergens anders is de beroemde Twentse gastvrijheid met zoveel gezelligheid omringd. We bieden voor elk wat wils. Naast de verkoop van exclusieve Bolletje cadeaupakketten, kunt u bij ons terecht voor onder meer een heerlijke kop koffie met Twenste krentewegge, een lekkere lunch en een uitgebreide high tea. Op de eerste etage heeft u vrije toegang tot het Bolletje museum, waar u met een van onze vrijwilligers een reisje terug in de tijd kunt maken. 

Grote gezelschappen
Ook met grote groepen bent u van harte welkom. In het tweede gedeelte van de eetgelegenheid is plek voor zo´n 20 mensen en in de achterzaal hebben wij zelfs ruimte voor groepen tot wel 80 personen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een bezoek?

Neemt u dan contact met ons via telefoonnummer 0546-815911. Mailen kan ook: info@bolletjewinkel.nl en meer informatie is ook te vinden op onze website, www.bolletjewinkel.nl 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3639
Categorie: 
Overijssel
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bolletje bakkerij museum, bolletje koffieschenkerij, bolletje vacatures, bolletje beschuitbus, bolletje winkel, bolletje museum