Volg ons via
 
 
 

Alphen aan de Rijn - Vogelpark Avifauna

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Waarom is een flamingo roze? Hoeveel weegt de kleinste kolibrie? En wat is de grootste vogel ter wereld? Kom het zelf uitvogelen in Vogelpark Avifauna.

Voer zelf de honingpapegaaien in de Australische Lori Landing en kijk bij het voeren van de grappige pinguïns. Bekijk de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras en ga op ontdekkingsreis door de Filipijnse jungle. Ook de unieke vogeldemonstratie mag je niet missen. Roofvogels duiken op hun prooi, felgekleurde ara’s scheren over de vijver en ondertussen vertellen de verzorgers de leukste weetjes.

Avifauna is het eerste vogelpark ter wereld en opende op 17 mei 1950 haar poorten. Het park is ontstaan uit de privé-vogelcollectie van de familie Van den Brink. Het Toekanlogo is inmiddels overgenomen door de familie Van der Valk. Het park heeft o.a. een een prachtige familie flamingo's waaronder de grootste kolonie Cuba-flamingo's van Europa.

Uitgevogeld? Kinderen leven zich lekker uit in de reusachtige speeltuin met talloze speeltoestellen en attracties. Vogelpark en basisspeeltuin:  het hele jaar door dagelijks geopend van 9:00-18:00 uur. Meer info: www.avifauna.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2929
Categorie: 
Noord-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vogels, flamingo, kolibrie, roofvogels, tropische vogels