Volg ons via
 
 
 

Kalkar - Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar | Kernies Familiepark, onbeperkt gebruik van alle attracties en inclusief eten en drinken

Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een all-inclusive accommodatie, gelegen aan de Nederrijn, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen. Met 435 kamers in zes uiteenlopende hotels, diverse restaurants, kroegen, een familiepark en businesscentrum is Wunderland een uitstekende locatie voor gezelschappen van ieder formaat.

Centraal gelegen ten opzichte van alle faciliteiten vind je de hotels. De hotelkamers van Wunderland Kalkar zijn onder andere uitgerust met een televisie (met Nederlandse zenders), telefoon en een badkamer met douche en toilet. Onze Duits, Nederlands en Engels sprekende receptie heet je graag van harte welkom. 

Ben je benieuwd naar de omgeving? De prachtige natuur nodigt uit tot wandel- en fietstochten of verken de naastgelegen middeleeuwse dorpen en kastelen. Ook de bruisende stad Oberhausen, met het bekende shoppingcentrum Centro, bevindt zich nabij. Wunderland biedt de perfecte mogelijkheid voor het maken van leuke uitstapjes. Tijdens je verblijf in de voormalige, nooit in werking gestelde, kerncentrale zijn de mogelijkheden eindeloos. Breng een bezoek aan Kernie’s Familiepark (indien geopend), geniet van een heerlijk diner in één van de restaurants of ontspan in de caféstraat met een lekker drankje en hapje. Ook bij slecht weer kunt u zich uitstekend vermaken, met bowling- en kegelbanen en een uitgebreid animatieprogramma, behorend bij het hotel, hoef je je nooit te vervelen. Voor een voordelig all-inclusive verblijf, kom je naar Wunderland Kalkar!

Meer info: www.kernwasser-wunderland.de


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4231
Categorie: 
Uitjes over de grens
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wunderland kalkar aanbieding, wunderland kalkar korting, dagje uit wunderland kalkar