Volg ons via
 
 
 

Kampen - Rondleiding koffie- en theeproeverij De Eenhoorn

Rondleiding koffie- en theeproeverij De Eenhoorn Kampen

Uit dezelfde stal: Sigarenfabriek De Olifant

De Eenhoorn komt uit dezelfde stal als De Olifant: de Compagnie van Verre. De Eenhoorn wil net als De Olifant bijdragen aan een andere manier van consumeren: bewust genieten van kwaliteitsprodukten. Het is deze filosofie die De Eenhoorn en De Olifant met elkaar verbindt en de basis vormt voor de gezamenlijke onderneming, de Compagnie van Verre.

Sigarenfabriek De Olifant produceert al sinds 1832 tabaksartikelen. Sinds jaar en dag wordt het fundament voor het succes van De Olifant gevormd door het gebruik van natuurzuivere grondstoffen van de allerfijnste kwaliteit.

Wandelend langs de sfeervolle vertrekken en met tabak gevulde ruimtes, wordt duidelijk dat sigaren van De Olifant met zorg worden gemaakt. Of het nu gaat om de wijze van melangeren of de wijze van produceren en verpakken: kwaliteit geeft de doorslag

Een rondleiding bij de koffie- en theeproeverij De Eenhoorn in Kampen is een ware belevenis.De rondleiding duurt een uur en je krijgt uitgebreide informatie over de herkomst, bewerking en de eigenschappen van de diverse grondstoffen. Geef ogen en oren goed de kost en ontdek de wereld van koffie en thee.

Wil je een proeverij meemaken trek daar dan twee uurtjes voor uit. Meer info: www.eenhoornkoffiethee.com


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2938
Categorie: 
Overijssel
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
de eenhoorn koffie en thee kampen, rondleiding de eenhoorn kampen, uittips kampen, sigarenfabriek