Volg ons via
 
 
 

Doorn - Het Rosarium

Recreatiepark Het Rosarium Doorn dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II,

Recreatiepark Het Rosarium Doorn (opgericht in 1967) dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II, die van 1919 tot aan zijn dood in 1942 in Doorn gewoond heeft.

Veel van de coniferen en rhododendrons, die het park nu zijn intieme sfeer geven, zijn nog door 's keizers handen geplant!

Midgetgolf en ander amusement. In deze fraaie keizerlijke natuur vindt U een van de mooist aangelegde midgetgolfbanen van ons land. Verder zijn er jeu de boulesbanen, trampolines, een trapskelterbaan en verschillende andere spelvoorzieningen voor jong en oud.

Het park is zeer geschikt voor groepen senioren voor een ontspannen spel midgetgolf of een wat actievere trapkartocht. Bij ontvangst behoord koffie met gebak of een lunch tot de mogelijkheden. Voor een bezoek met de kleinkinderen is het gebruik van de midgetgolfbaan, trampolines en skelterbaan zeker een hit.

Samen met een ijsje en hapje/drankje wordt het een geslaagd bezoek.Tevens bieden wij diverse arrangementen voor al uw feesten en partijen.

Meer info: www.rosarium.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3393
Categorie: 
Utrecht
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
recreatiepark het rosarium, restaurant rosarium doorn, openingstijden recreatiepark het rosarium