Volg ons via
 
 
 

Kats - De Zeeuwse Rozentuin

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Midden in het Zeeuwse landschap, 9 km ten noorden van Goes, ligt bij het dorpje Kats de zeer toegankelijke Zeeuwse Rozentuin, ruim opgezette en gevarieerde landschapstuin (4 ha) waarin u rustig kunt wandelen en waarin meer dan 1000 soorten rozen en meer dan 100 soorten clematissen te vinden zijn.

Onderdeel van de tuin zijn onder meer de Engelse tuin met veel Engelse of David Austin-rozen en de Klassieke tuin met veel oude rozensoorten.

Vanaf eind mei tot diep in het najaar vindt u in De Zeeuwse Rozentuin een weelde aan rijk bloeiende en geurende rozen, waaronder een flink aantal die u nergens anders in een Nederlandse rozentuin zult aantreffen. De klassieke tuin, met overwegend eenmalig bloeiende oude rozen, is het mooist van begin juni tot half juli.

Kinderen onder begeleiding zijn van harte welkom, honden echter niet. Kats ligt op Noord-Beveland, vrijwel aan de voet van de Zeelandbrug, drie kwartier rijden van Rotterdam, Breda en Antwerpen.  Meer info: www.zeeuwserozentuin.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2433
Categorie: 
Zeeland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
rozen, tuin, trosrozen, clematis