Volg ons via
 
 
 

Amsterdam - Amsterdamse grachtenpanden rondleidingen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ontdek mooie Amsterdamse grachtenpanden interieurs samen met een gids die veel uitleg geeft over de architectuur, interieur en tuinmode uit de 18e en 19e eeuw. Ook leuk als groepsuitje!
Onze grachtenpanden-rondleidingen zijn actief en informatief en geschikt voor iedereen en worden het hele jaar georganiseerd. Vaste rondleidingen, hiervoor kunt u zich individueel opgeven, houden wij op vrijdag, zaterdag en zondag van april - oktober.

Cultureel organisatie bureau Urban Home & Garden Tours Amsterdam organiseert sinds 2000 rondleidingen en lezingen op het gebied van architectuur, interieurs- en tuinkunst. Daarnaast geven zij diverse musea-rondleidingen.

Oprichter is ing. Andre Ancion. Onder leiding van een kunsthistoricus, monumentenkenner of tuinontwerper bezoekt u 17e tot 21e eeuwse grachtenpanden, grachtentuinen, hofjes, gebouwen met unieke interieurs, hotspots of een museumtentoonstelling. Daarnaast zijn er stadswandelingen in de binnenstad, de Wallen, rond de 'Gouden Bocht' Herengracht, de Jordaan, de Spaarndammerbuurt, Oud-Zuid en de Oostelijke eilanden (o.a. KNSM-eiland). Vaste dagen

Meer info: www.uhgt.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3223
Categorie: 
Noord-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
grachtentuinen, stadswandeling, jordaan, hotel in amsterdam, amsterdam