Volg ons via
 
 
 

Assen - Drents Museum

Drents Museum | Uitgegroeid tot een toonaangevend museum met een publiek- en tentoonstellingsruimte van maar liefst 5000m.

Het Drents Museum is een populair museum in Assen, dat ieder jaar bijna 100.000 bezoekers trekt vanuit heel Nederland. Wat het Drents Museum zo bijzonder maakt, is het feit dat dit museum een oppervlakte telt van 5000 vierkante meter en een collectie heeft van ruim 85.000 voorwerpen. Ben je op zoek naar een leuke dagbesteding in de buurt van Assen, dan is een bezoekje aan het Drents Museum zeker aan te raden.

In het Drents Museum kom je onder andere verhalen tegen over archeologie, hedendaags realisme en kunst van 1885 tot en met 1935. Daarnaast zijn er verschillende tentoonstellingen te bewonderen. Zo is er voor ieder wat wils in het Drents Museum en is het oude museum geschikt voor jong en oud.

Het Drents Museum is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 11:00 uur tot 17:00 uur. Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het museum gesloten.

Drents Museum
Brink 1 Assen


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4314
Categorie: 
Drenthe
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
drents museum adres, drents museum openingstijden, drents museum parkeren, musea assen