Volg ons via
 
 
 

Leens - NatuurDoeCentrum Insektenwereld

NatuurDoeCentrum Insektenwereld | Ontmoeting met insecten, spinnen en reptielen

In het NatuurDoeCentrum Insektenwereld kom je als bezoeker niet alleen insekten tegen, maar ook insektenetende dier en planten. Bijvoorbeeld spinnen, neusberen, hagedissen, kikkers, egels, etc. Daarbij laten wij je kennis maken met slangen.

Het park is in 1998 opgericht door Ton en Gonda van der Made met als doelstelling: mensen door recreatie en educatie spelenderwijs kennis te laten maken met dieren en hun onmiskenbare plek in de natuur.
Vooral die dieren die wij als eng of nutteloos ervaren. Alle dieren zijn een onmisbare schakel in het leven op deze aarde. De insekten zijn de grootste diergroep op aarde en toch zie je relatief weinig in musea of dierparken. Bij ons krijgen deze dieren extra aandacht.

Tijdens onze rondleiding geven wij uitleg over de dieren en mogen de mensen zelf sommige dieren en insekten vasthouden of aanraken. Insektenwereld is ook een opvang voor insekten, insekteneters en reptielen. Meer info: www.insektenwereld.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3603
Categorie: 
Groningen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
natuurcentrum, insekten herkennen, soorten insecten, insecten zoeken