Volg ons via
 
 
 

Enschede - Grolsch Brouwerij Tour

Grolsch Brouwerij Tour | Een eigen kijk op bier… sinds 1615.

De Grolsch Brouwerij Tour is een persoonlijke rondleiding door de bierbrouwerij aan de hand van een deskundige gids. Waar je zelf mag kijken, ruiken én mag proeven.

Je ontdekt er alles over Grolsch. De rijke geschiedenis, het vakmanschap van toen en nu, het brouwen en bottelen van bier en de typische reclames. Natuurlijk is er ook volop plaats en tijd om de heerlijke Grolsch bieren te proeven in de gezellige cafés. De Grolsch Brouwerij Tour biedt voor iedereen wat wils, want iedereen heeft z’n eigen kijk. Dus zoek je een leuk uitstapje? Neem dan een eigen kijk op bier…bij de Grolsch Brouwerij Tour. Of het nu gaat om het pijpje, de beugelfles, de reclames of de karakteristieke pilssmaak, Grolsch heeft al bijna 4 eeuwen lang een onafhankelijke, eigen kijk op bier. Nú is het tijd om je eigen kijk op bier te nemen met de geheel vernieuwde Grolsch Brouwerij Tour.

De Grolsch Brouwerij Tour biedt voor iedereen wat wils, want iedereen heeft z’n eigen kijk. Dus zoek je een leuk uitstapje? Neem dan een eigen kijk op bier…bij de Grolsch Brouwerij Tour.

  • Grolsch Brouwerij Tour
  • Maandag tot en met vrijdag:
  • van 9:30 tot 12:00 uur en van 13:30 tot 16:15 uur.
  • Woensdag- en donderdagavond:
  • ook van 17.00 tot 19.30 uur.

Minimum leeftijd 16 jaar
Bel en boek: (053) 483 32 90
Grolsch Shop

Breng tijdens de Grolsch Brouwerij Tour ook een bezoek aan de Grolsch Shop voor de meest uiteenlopende Grolsch-artikelen. Van kleding, tot barartikelen tot gadgets.

Makkelijk bereikbaar
De brouwerij van Grolsch is gelegen aan de rand van Enschede, met de auto te bereiken via afrit 26 van de snelweg A35. De brouwerij is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer, maar bedenk in dat geval wel dat alchohol en actieve verkeersdeelname niet samengaan. Meer info: www.grolsch.nl

Brouwerslaan 1,
Enschede


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4782
Categorie: 
Overijssel
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
grolsch bierbrouwerij rondleiding, rondleiding grolsch fabriek, grolsch rondleiding groupon