Volg ons via
 
 
 

Millingen a/d Rijn - De Millinger Theetuin

Millinger Theetuin | Exotisch oord in prachtig natuurgebied

Middenin het prachtige natuurgebied De Millingerwaard, waar de kuddes Gallowayrunderen en de Konikpaarden je verwelkomen, ligt De Millinger Theetuin

Een bezoek aan deze tuin doet je denken aan een exotisch oord. De tuin is rijk aan vele bijzondere planten waaronder bananen, vijgen, palmen en andere mediterrane planten. Geniet van de rust en de thee of koffie in het Marokkaanse-Oosters georiënteerde Moorse theehuis met waranda gelegen aan een Marokkaans pleintje met waterpartij.

De tuin heeft meerdere verschillende waterpartijen en is omgeven door dijkjes wat een bijzonder intiem gevoel geeft. De vele hoekjes, pleintjes en de aangebrachte hoogteverschillen zijn omgeven door een indrukwekkende verzameling vaste planten waaronder delphiniums, hosta’s, hermerocallissen en phloxen. 

De tuin is te bereiken vanaf de Waalbrug in Nijmegen richting Millingen a/d Rijn volgen, tot aan het dorpje Kekerdom. In Kekerdom afslag links het dorp in en aan het einde van het dorp aan de voet van de dijk kun je de auto parkeren. De nog overige 2 km. moet per fiets of te voet worden afgelegd.

Openingstijden en entreeprijzen staan op de website. Als u de theetuin vaker wilt bezoeken, kunt u kiezen voor een seizoenkaart. Meer info:www.millingertheetuin.nl

Millinger Theetuin
Klaverland 9,  Millingen aan de Rijn


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 312880
Categorie: 
Gelderland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
millinger theetuin, millingen theetuin, thee tuin, high tea, theehuis