Volg ons via
 
 
 

Langedijk (NH) – Speelpark deSwaan

Speelpark en SpelPark deSwaan staat garant voor volop vermaak in het grootste speel & spelpark van Noord-Holland, geschikt voor alle leeftijden.


Langedijk (NH) – Dagje gezond bewegen met de kleinkinderen

Vijf speeltuinen, een LiedjesLand waar kinderliedjes tot leven komen + sport&spelvelden voor Jeu de Boules, KlompeKolf, Voetbalgolf en nog veel meer. Dit alles staan garant voor volop vermaak in het grootste speel & spelpark van Noord-Holland, geschikt voor alle leeftijden.

Rust tussendoor uit op een van de vele bankjes die over het gehele terrein staan. Eigen consumpties meenemen is toegestaan, maar het is ook mogelijk op het park zelf wat lekkers kopen.

Op het park van deSwaan worden ook groente en fruit geteeld, die in de eigen keuken worden verwerkt tot jam, saus, siroop, zuren en andere lekkere streekproducten welke bij de ingang van het park te koop worden aangeboden of te proeven zijn in de horeca.

Direct gelegen aan de N245 Alkmaar-Schagen in Noord-Holland. Gratis parkeren voor het park. Twee campings en hotel nabij het park.

Wil je meer informatie: www.speelparkdeswaan.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2258
Categorie: 
Noord-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
speelpark de swaan, groepsuitjes, speeltuin de swaan, de swaan langedijk