Volg ons via
 
 
 

Appeltern - De tuinen van Appeltern

De tuinen van Appeltern | Meer dan 180 verschillende voorbeeldtuinen.

De Tuinen van Appeltern zijn ongeveer 13 hectare groot en hebben inmiddels meer dan 180 verschillende voorbeeldtuinen. De meeste hebben ze zelf bedacht maar er zijn ook veel tuinen van bekende tuin- en landschapsarchitecten. De Tuinen van Appeltern veranderen elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast.

De Tuinen van Appeltern zijn zo groot dat je minstens vier uur nodig hebt om alles te zien. Nergens in Nederland zijn zoveel planten in een park te zien als hier. Alle Nederlandse fabrikanten en kwekers hebben producten en planten ter beschikking gesteld. Overal staan kleine objectieve informatiebordjes bij. Op deze manier helpen ze je aan ideeën maar ook aan informatie om verder te kunnen. 

Het park is behalve een voorlichtingspark ook een belevingspark. Voor iedereen die van rust en ruimte houdt of gewoon een ontspannen dagje uit wil zijn, hebben is er van alles in huis. Appeltern mag u gewoon niet missen.

Meer info: www.appeltern.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3981
Categorie: 
Gelderland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
appeltern tuinen, de tuinen appeltern, voorbeelden tuin, tuin, tuinontwerp, tuin voorbeelden