Volg ons via
 
 
 

Woudrichem/Heusen - Vestinggolf

Vestinggolf | Gekleed als markies, markiezin of zelfs als Napoleon, een sportief spelletje golf spelen.

Vestinggolf is een topper, om meerdere redenen. 

De volgende omschrijving typeert Vestinggolf het beste: actief, ludiek, sportief golfen met een knipoog. Met een stick, bal en spelleider gaan de deelnemers (gekleed als markies, markiezin en zelfs Napoleon) op pad door de fraaie vesting om minimaal 7 en maximaal 10 holes te gaan spelen. Natuurlijk aangelegde holes gelegen op uiterst fraaie plekjes in Woudrichem tussen de muren, in steegjes en hofjes en op pleintjes.

Plaatsen waar men normaliter niet komt. Vestinggolf is spannend van de eerste tot en met de laatste hole en geeft enorm veel plezier. Vestinggolf leent zich bovendien uitstekend voor teambuilding. Spelen en netwerken binnen één arrangement; een ideale combinatie. Er kan individueel worden gespeeld of in teamverband, afhankelijk van de situatie en de wens van de klant.

ALTERNATIEF VOOR SLECHT WEER!

In 2007 introduceert First Class ook ‘het slecht weer alternatief’. Mocht het onverhoeds slecht weer zijn heeft First Class een gratis alternatief in petto in de vorm van Kwisit, een quizprogramma in teamverband . Dit aanbod geldt echter alleen bij deelname van minimaal 20 deelnemers en bij een boeking met catering.

VOORPROEFJE?

Wilt u alvast een voorproefje hebben van Vestinggolf? Neem dan eens een kijkje op de site www.vestinggolf.nl. Bekijk het filmpje en word ook enthousiast. Op de site vindt u tevens het complete assortiment aan optionele mogelijkheden.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 12573
Categorie: 
Noord-Brabant
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vestinggolf, golf, golfen, boerengolf