Volg ons via
 
 
 

Baarn - Rondleiding Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk | Kom alles te weten over dit historische gebouw en zijn voormalige bewoners.

Bezoek Paleis Soestdijk nu het nog kan!

Meer dan ooit mag Paleis Soestdijk zich verheugen in grote publieke belangstelling.  De voormalige residentie van Koningin Juliana zal dit jaar èn gedurende heel 2016 nog geopend zijn voor het publiek.  Stel uw komst naar Soestdijk dus niet  langer uit en kom genieten van de historie van het paleis en haar vroegere bewoners!

Want behalve de prachtige ambiance van het paleis en onze gratis instap-rondleidingen  is er qua programmering altijd iets bijzonders te zien of te doen waar u gemakkelijk bij kunt aanhaken met uw gezelschap. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om te picknicken, het bezichtigen van een tentoonstelling of een fair en bijzondere voorstellingen op gebied van muziek, toneel en film. 

Een wandeling door de Engelse landschapstuin is een prachtige belevenis in werkelijk elk jaargetijde.  In de Oranjerie, waar in het verleden de planten van de Koninklijke familie overwinterden, is  ons restaurant gevestigd waar u terecht kunt voor koffie met gebak, een heerlijke lunch of een koninklijke High Tea. Het paleis is regulier geopend op vrijdag, zaterdag en zondag en gedurende de schoolvakanties (regio midden).  Maak het bezoek aan het paleis compleet en laat uw gasten door een ervaren gids exclusief rondleiden door het paleis (vanaf 15 personen).

Uiteraard kunnen wij voor u een arrangement op maat samenstellen, zowel op onze normale openingsdagen als op de dagen dat het paleis voor reguliere bezoekers gesloten is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lieke Heerschop, 035 – 541 28 41, lieke@paleissoestdijk.nl.

Openingstijden en tickets: www.paleissoestdijk.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 7090
Categorie: 
Utrecht
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
paleis soestdijk adres, beeldentuin, paleis soestdijk bezichtigen, paleis soestdijk openingstijden