Volg ons via
 
 
 

Amersfoort - DierenPark

In DierenPark Amersfoort beleeft de hele familie een onvergetelijk dagje uit tussen de dieren!

Op zoek naar een leuk dagje uit met de kleinkinderen? Dan ben je bij DierenPark Amersfoort aan het juiste adres. Hier zijn de dieren op een wel heel speciale manier te zien. Terwijl de kinderen klauteren over de beren of glijden langs de hyena’s, kunnen de grootouders door de glazen wanden van de verblijven van de dieren genieten. Tijdens de wandeling door het bosrijke park kun je op bezoek bij de olifantenfamilie of kijken bij de jonge hyena. De Gidsen vertellen graag over de bijzondere dieren en zijn overal in DierenPark Amersfoort te vinden.

Voor een kopje koffie is volop gelegenheid in het park. Vanaf het terras van Restaurant de Boerderij kijk je uit op het vernieuwde siamangverblijf en de makaken kijken rechtstreeks op het terras van Restaurant de Buitenplaats. Er valt dus genoeg te zien onder het genot van een versnapering!

Voor de echte dinofans is er het DinoPark. Hier staan zeventig levensgrote dinosaurussen en wonen ook levende dino’s als de helmkasuaris en de reuzenschildpadden.

TIP: tijdens de schoolvakanties is er nog meer te ontdekken, want dan zijn er bijzondere evenementen die een leuke aanvulling zijn op je dagje uit tussen de dieren. Zo is er een hoop te doen tijdens Poep & Zoo, kun je een kijkje achter de schermen nemen tijdens ZOO’n ZOOmer en gebeuren er spannende dingen tijdens de DinoAdventures in de herfstvakantie. Leuk om te weten dat er niet extra betaald hoeft te worden voor deze speciale programma’s.

Kortom: In DierenPark Amersfoort beleeft de hele familie een onvergetelijk dagje uit tussen de dieren!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3415
Categorie: 
Utrecht
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dierenpark amersfoort plattegrond, dierenpark amersfoort korting, nieuws dierenpark amersfoort