Volg ons via
 
 
 

Stichting Aap

Stichting AAP | Op de Apeneilanden kunnen tientallen apen zorgeloos genieten van hun oude dag.

De dieren die bij Stichting AAP terechtkomen hebben vaak een ellendig leven achter de rug. Om hen zoveel mogelijk rust te gunnen, is het terrein van Stichting AAP niet vrij toegankelijk voor publiek. Je kunt wel de Apeneilanden, het AAP-pensioenplan in Almere, vrij bezoeken, een Apenpraatje van de dierverzorgers bijwonen of een afspraak maken voor een georganiseerde rondleiding.

Door een bezoek aan de Apeneilanden kom je meer te weten over de levensgeschiedenis van de bewoners en het werk van Stichting AAP. In principe zijn de apen buiten te zien tussen 09.30 uur `s ochtends en 16.00 uur `s middags. Het kan gebeuren dat de vlonders tijdelijk zijn afgesloten in verband met medische onderzoeken of werkzaamheden.

Regelmatig houden de dierverzorgers Apenpraatjes over de apen op de eilanden en het werk van Stichting Aap. De praatjes duren een half uur en starten op de aangegeven tijden bij het informatiebord aan het begin van de vlonder naar de Apeneilanden. Je hoeft je hiervoor niet op te geven. De tijden zijn:

Openingstijden en meer info: www.aap.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2536
Categorie: 
Flevoland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
stichting aap, stichting aap almere, apeneiland, apenopvang, stichtingaap, soorten apen