Volg ons via
 
 
 

Rotterdam - Wereldmuseum

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

In het Wereldmuseum kun je kijken, luisteren, lezen, eten en drinken, reizen, ontspannen, inspannen en ooral beleven. Het museum is zes dagen per week van 10.00 – 22.00 uur geopend, heeft een gratis toegankelijke vaste tentoonstelling en jaarlijks twee spraakmakende thematentoonstellingen. Daarnaast heeft het museum een eigen café en restaurant, theater, winkel, mediatheek, reisbureau en een exclusieve balzaal beschikbaar voor verhuur.

In de vaste tentoonstelling ‘De Collectie’ staan ruim 1.800 topstukken uit Azië, Amerika, Oceanië, Afrika en het Islamitisch Cultuurgebied opgesteld. Een unieke Japanse en Tibetaanse tempelopstelling zijn onderdeel van de presentatie. Met de focus op spiritualiteit geeft het museum de topstukken een relevante plaats in de huidige samenleving. ‘De Collectie’ is gratis toegankelijk voor het publiek. Meer info: www.wereldmuseum.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1720
Categorie: 
Zuid-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kunst, fotografie, film