Volg ons via
 
 
 

Drouwenerzand - Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark maakt van elke gewone dag een feestdag.

Drouwenerzand Attractiepark heeft alles in huis om van een gewone dag een feestdag te maken, een sensationele dag zonder beperkingen: wie wil dat niet! Voorbij de toegangspoort begint het grote paradijs voor jong en oud!

Uitermate geschikt voor een dag uit met het eigen gezin, school, verjaardag, vereniging, (familie) reünie etc.

Eenmaal binnen geniet je onbeperkt & inclusief van alle attracties, frites, kroket, frikadel, hamburger, softijs, elke dag verse dagsoep, verse broodjes, koffie, thee, ranja en softijs!

De attracties zijn geschikt voor jong en oud, nieuwsgierig wat je zoal kunt verwachten? * piratenboot * para-jump * indoor-apekooi * old-timerbaan * ezelbaan * bootjes * botsauto’s * calypso * disney airport * ponyrijden * speeltoestellen * en nog veeeeel meer! De fotogalerij laat foto’s van de verschillende attracties zien.

Moet het geschikt zijn voor alle leeftijden en voor elke portemonnee? Stop dan maar met zoeken want je hebt het zojuist gevonden! Ook op regenachtige dagen ben je bij ons aan het juiste adres. Nieuw is het overdekte gedeelte waar kinderen heerlijk kunnen spelen en volwassenen met een hapje en een drankje een oogje in het zeil kunnen houden.

Meer info: www.drouwenerzand.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3060
Categorie: 
Drenthe
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
attractiepark drouwenerzand, drouwenerzand korting anwb, drouwenerzand camping