Volg ons via
 
 
 

Leeuwarden - Aqua Zoo

Aqua Zoo Friesland | Dit waterrijke dierenpark staat garant voor een leuk dagje uit.

Als je op zoek bent naar een geslaagd dagje uit in Friesland dan is de dierentuin Aqua Zoo Friesland in Leeuwarden wellicht een leuk idee.

De waterrijke dierenwereld van Aqua Zoo Friesland; wat een belevenis! Geniet in dit dierenpark van verrassende ontmoetingen met bijzondere dieren die in en om het water leven en proef de natuur. Kijk hoe de bezige bevers een dam bouwen en de behendige otters nieuwsgierig naar u toe komen. Bewonder de kleurige flamingos en vergaapt u aan de ijverige vosmangoesten. Ooievaars stappen door hun moerasgebied op zoek naar voedsel. Humboldt-pinguns en zwartvoetpinguns vliegen razendsnel door het water of hobbelen over het land. In de vele gebieden leven wasbeerhonden, wallabies en neusberen met de hele familie bij elkaar in een natuurlijke omgeving.

Kijk hoe de bezige bevers een dam bouwen en de behendige otters nieuwsgierig naar u toe komen. Bewonder de kleurige flamingos en vergaapt u aan de ijverige vosmangoesten. Ooievaars stappen door hun moerasgebied op zoek naar voedsel. Humboldt-pinguns en zwartvoetpinguns vliegen razendsnel door het water of hobbelen over het land.

In de vele gebieden leven wasbeerhonden, wallabies en neusberen met de hele familie bij elkaar in een natuurlijke omgeving. 

Meer info: www.frieslandzoo.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2603
Categorie: 
Friesland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
aqua zoo friesland, aqua zoo leeuwarden, free aqua zoo, dierentuin, dierenpark, dagje weg friesland, dierenpark friesland