Volg ons via
 
 
 

Sea Life Scheveningen

Sea Life | Indrukwekkend zeeaquarium in Scheveningen.

Het grote zeeaquarium Sea Life in Scheveningen toont de bezoekers het leven in de zeewateren. Vele soorten vissen, kabeljauw, kreeft, zeeschildpadden, haaien en roggen in 45 prachtige aquaria geven de bezoekers een goed beeld van het leven in de zee.  

Op bepaalde tijden kunnen bezoekers zien hoe de dieren worden gevoerd. Bijzonder indrukwekkend is een grote glazen buis door een enorm aquarium. Ervaar hoe het is om een wandeling te maken terwijl je wordt omringd door 180.000 liter water. Hier wandel je tussen alle vissen waaronder de zeeschildpadden, zwartpuntrifhaaien, zeeschildpadden en de prachtige koralen.

Het tropisch regenwoud Amazonia kent prachtige bewoners, sta oog in oog met de gevaarlijke piranha's.  

Sea Life wil mensen bewust maken van het grote belang, welke het leven in de zee betekent voor het natuurbehoud. Er wordt dan ook veel bijgedragen aan het welzijn van zeedieren. Sea Life beschikt over een restaurant en winkel en is ook voor kinderen een geweldig dagje uit. 

Kinderfeestje

Voor kinderen die een fantastisch verjaardagsfeestje willen houden biedt zeeaquarium Sea Life verschillende mogelijkheden. Kinderen kunnen een keuze maken uit drie complete arrangementen. Zowel een piratenfeest of junglefeest zal in Sea Life altijd geslaagd zijn. Ook kan gekozen worden voor het zeeprinsessen feestje. De kinderen maken dan op leerzame wijze kennis met het leven in de zee.

Sea Life is behalve 1e kerstdag, iedere dag geopend en te vinden aan de Strandweg (Boulevard) Den Haag . Bekijk hier een prachtige video van zeeaquarium Sea Life in Scheveningen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 338372
Categorie: 
Zuid-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sea life, sealife, prijzen sea life, openingstijden sea life oceans, sea live scheveningen prijzen, kinderfeestje sealife