Volg ons via
 
 
 

Heemstede - Linnaeushof

Linnaeushof | Gezellig een dagje er op uit met de kinderen dan wel kleinkinderen in Europa’s grootste speeltuin!

Een onbezorgd dagje uit!

Gezellig een dagje er op uit met de kinderen dan wel kleinkinderen in Europa’s grootste speeltuin! Op de meer dan 350 speeltoestellen en attracties kan iedereen zich vermaken! Hier wordt er nog echt ouderwets actief gespeeld!  Wat te denken van de waterfietsen, kabelbanen, de reuze glijbaan en noem zo maar op!

Terwijl de kinderen zich vermaken kunt u op een van de vele bankjes plaats nemen, waardoor u goed overzicht houdt en toch mee kan genieten van de (klein)kinderen, en wees niet bang mee spelen kan geen kwaad! Mocht het weer nou wat slechter zijn? Geen probleem, in een van de 2 overdekte speelplaatsen is er ook voldoende te doen om je te vermaken! Van al dat spelen krijg je wel trek, ook dat is geen probleem, in een van de horeca gelegenheden is een boel lekkers te koop voor ieder wat wils! Onze mascotte Bennie Broek geeft iedere dag een optreden in de wortelberg, komen jullie gezellig mee dansen?

Linnaeushof is geopend vanaf eind maart t/m oktober, kijk voor actuele openingstijden, tickets en andere info op de website www.linnaeushof.nl 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3674
Categorie: 
Utrecht
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
linnaeushof korting, linnaeushof adres, korting linnaeushof anwb, linnaeushof plattegrond