Volg ons via
 
 
 

Apeldoorn - Apenheul

Een dagje uit naar Apenheul is altijd verrassend. In het grote, prachtig groene bos loop je tússen de apen!

Apenheul: een bos vol loslopende apen!

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. Tussen het groen ontdek je maar liefst 17 soorten apen die loslopen tussen de bezoekers. Ze komen soms dus heel dichtbij! Sommige apen klimmen en klauteren overal om je heen, andere zijn iets lastiger te vinden. Daarom vind je door het hele park handige spot- en kijktips. Zo hoef je geen aap te missen!

Herken jezelf

Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de stoere gorilla’s en slimme orang-oetans. De dierverzorgers vertellen je alles over deze bijzondere dieren tijdens speciale presentaties. Wist je trouwens dat wij mensen soms meer op apen lijken dan je misschien dacht? In het Na-aaphuis kun je daarom zelf ontdekken hoeveel jij op een aap lijkt. Klim en klauter als de apen of doe de Grote Apentest. Herken jezelf in Apenheul!

Oog in oog 

Dit jaar heeft het Apenboompad een nieuw jasje heeft gekregen. In dit ‘regenwoud’ loop je tussen de toppen van de bomen én de loslopende apen. Extra spannend is het nachtapenverblijf waar je nachtdieren kunt spotten. Klaar met apen spotten? Leef je dan uit als een aap in één van de speeltuinen of geniet van een lekker biologisch frietje mét uitzicht op het gorilla-eiland. Tot snel!

Wil je apen spotten met korting? Koop voordelig je kaartje op www.apenheul.nl

Openingstijden en prijzen 2016
Apenheul is van 15 april t/m 30 oktober 2016 dagelijks geopend. Kijk voor de actuele openingstijden en kaartjes met korting op www.apenheul.nl


Afbeeldingen
  • aap.jpg
  • 2013  gorilla.jpg
  • 2013  orangoetans.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 10120
Categorie: 
Gelderland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
apenheul, apenheul kortingsbon, dierentuin, apenheul in apeldoorn, korting apenheul apeldoorn