Volg ons via
 
 
 

Lelystad - Batavia Stad Fashion Outlet

Batavia Stad Fashion Outlet | Een dagje shoppen en alles binnen handbereik.

Ontdek Batavia Stad Fashion Outlet, een unieke beleving met meer dan 100 prachtige winkels, relaxte cafés en heerlijke restaurants, waar iedere dag weer iets nieuws te ontdekken is. U vindt hier alle internationale modemerken, van Vingino tot Hugo Boss, van Nike tot Michael Kors en van Le Creuset tot Tommy Hilfiger, altijd met 30-70% korting.

Laat u inspireren door de laatste fashion trends en de Stylist Choice selectie, profiteer als MEMBER van unieke privileges en events, geniet van een heerlijke latte macchiato of uitgebreide lunch en shop bij al uw favoriete merken. Met de Special Services, zoals o.a. gratis WiFi, de Stylist Service of hotel arrangementen, maken ze uw dag shoppen graag nog aantrekkelijker.

Rondom Batavia Stad Fashion Outlet liggen bovendien meerdere bezienswaardigheden zoals het natuurgebied Oostvaardersplassen, de Bataviawerf met een reconstructie van het VOC-schip 'Batavia', het prachtige Markermeer en het Nieuw Land Museum. De combinatie van het outlet centre met de vele geweldige modemerken en de prachtige omgeving, maakt een bezoek absoluut de moeite waard.

Batavia Stad Fashion Outlet is 7 dagen per week geopend, op maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur en zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-20.00 uur. Laat u alvast inspireren op www.bataviastad.nl.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3905
Categorie: 
Flevoland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
batavia stad merken, bataviastad winkels, bataviastad openingstijden, bataviastad plattegrond