Volg ons via
 
 
 

Exloo - Kabouterland

Kom naar Kabouterland Exloo en ga mee op avontuur! 

Middenin Exloo in Drenthe ligt Kabouterland, een gezellig en avontuurlijk familiepark vol speel- en ontdekplezier voor jong en oud. 

Wie Kabouterland binnengaat, komt terecht in een andere wereld: die van de kabouters. Een wereld van spel en avontuur, tegelijk een oase van onthaasting en rust. Maak samen met de kleinkinderen een spannende trektocht door het geheimzinnige konijnenhol waar de kabouters wonen en de trollengrot.

Langs het overdekte wandelpad naar de raadselachtige kasteelruïne ontmoet u allerlei leuke kleine dieren. En natuurlijk komt u te weten wat ze eten, waar ze vandaan komen, enzovoort. Want daar zijn uw kleinkinderen vast heel benieuwd naar. 

Kabouterland zit ook boordevol speeltuinplezier, zowel binnen als buiten. Lekker klimmen, klauteren, kruipen, glijden... en overal bankjes zodat opa en oma ontspannen een oogje in het zeil kunnen houden. Buitje? In de grote speelschuur blijft het altijd lekker droog.   

Even uitrusten? Neem plaats op één van de gezellige terrassen en picknickplekken onder het genot van een hapje en een drankje. En onze gezellige onderaardse winkel is een bezoekje meer dan waard.

Tips 
Een abonnement biedt een seizoen lang speel- en ontdekplezier.  
Het combiticket geeft met een flinke korting recht op een bezoek aan Kabouterland en Wonderwereld in Ter Apel. Een sprookjeswereld vol spanning, avontuur en speelplezier in één van de laatste stukjes oerbos in Nederland. 

Op  www.kabouterland.nl. staat alle praktische informatie.
Van openingstijden en entreeprijzen tot en met een spetterend kinderfeest.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4774
Categorie: 
Drenthe
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kabouterland attractie exloo, kabouter plop, kabouterland exloo, foto s kabouterland exloo