Volg ons via
 
 
 

Lisse - Keukenhof

De Keukenhof | Ook (klein)kinderen zijn welkom in het mooiste lentepark ter wereld

Met de kleinkinderen naar Keukenhof 

De tientallen kleurrijke hectaren van Keukenhof zijn niet alleen bestemd voor de ogen van volwassenen. Ook (klein)kinderen zijn welkom in het mooiste lentepark ter wereld. Samen een leerzame speurtocht maken langs bloembollen, vertier zoeken in de kinderboerderij of een bezoek brengen aan het Poffertjeshuis.. Keukenhof is leuk, voor grootouders én kleinkinderen. 

Keukenhof en kinderen

Keukenhof beschikt ook over plezierige duale activiteiten: zoek samen met de allerkleinsten de uitgang van de Keukenhof doolhof of volbreng een speurtocht over de bolbloem. Deze speurtocht voert kleinkinderen en hun grootouders langs de duizenden bloemen die Keukenhof rijk is. Napraten over de leerzame tocht is onder andere mogelijk in het Poffertjeshuis, gelegen nabij de speeltuin en de kinderboerderij. Voor de allerkleinsten is er een nijntje huis. Wilt u weten waar de kinderactiviteiten plaatsvinden tijdens Familie- en Paasweekend? Een programmabord met daarop de benodigde informatie vindt u bij de entree van Keukenhof.

Meer info: www.keukenhof.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 3838
Categorie: 
Zuid-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
keukenhof, keukenhof openingstijden, keukenhof entree, keukenhof adres