Volg ons via
 
 
 

Lelystad - Aviodrome

Aviodrome. De leukste vliegbestemming van Nederland.

Aviodrome

Aviodrome is het luchtvaartavontuur voor de hele familie. Je hoeft geen vliegtuigliefhebber te zijn om hier een boeiende dag vol met plezier te beleven.

Loop door een verhaal

Aviodrome vertelt het verhaal van de Nederlandse luchtvaart. Van Anthony Fokker zijn eerste vlucht in een vliegtuig waarvan de vleugels met draad vastzaten tot aan de moderne lucht- en ruimtevaart waarin buitenaardse snelheden worden behaald. Onze gepassioneerde en bijna alleswetende vrijwilligers vertellen je graag nog meer boeiende verhalen die je niet op de bordjes kunt vinden.

Maak avonturen mee

Deze verhalen wil je natuurlijk meemaken. Bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen, stap aan boord en voel je een echte piloot. Leer morsecode seinen of neem plaats in het 4D theater en de vluchtsimulator. Kinderen voelen in het speelparadijs hoe het is om op een vliegveld als bagage afgehandeld te worden. Vergeet ook zeker niet de ‘schatkamers’ te ontdekken.

Voor de échte vliegbeleving boek je een rondvlucht vanaf Aviodrome!

En stap aan boord van de mooiste dromen..

Na al deze verhalen en avonturen zou het zomaar eens kunnen dat je Aviodrome verlaat als vliegtuigliefhebber met een nieuwe toekomstdroom: het worden van astronaut, piloot, stewardess, vliegtuigtechneut of ‘gewoon’ het maken van een verre vliegreis.

Evenementen en exposities

Het hele jaar door worden er verschillende exposities en evenementen georganiseerd en tijdens schoolvakanties zijn er speciale kinderactiviteiten. Er is altijd iets te beleven in Aviodrome! 

Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!
Meer info: www.aviodrome.nl


Afbeeldingen
  • cockpit.jpg
  • vl 2.jpg
  • vliegt avio.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 5501
Categorie: 
Flevoland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
aviodrome korting, aviodrome openingstijden, aviodrome korting anwb