Volg ons via
 
 
 

Amsterdam - Museum of Amsterdam Illusions

Faboulous 3D-installaties nemen je mee op reis door de Nederlandse geschiedenis en cultuur.

Zowel volwassenen als kinderen zullen onder de indruk zijn van de optische illusies van het museum waar een wereld van spectaculaire 3D installaties te bewonderen is.
 
Na een groot succes in Hollywood is dit bijzondere concept nu ook in Europa te zien.
 
Elke installatie heeft zijn eigen fascinerende verhaal waarin de kijker de hoofdrol speelt.  Bekende moderne kunstenaars geven hun eigen impressie over de Nederlandse cultuur, geschiedenis en mentaliteit.
 
Een uniek museum met 3D installaties waar je alleen van kunt genieten maar ook waar je jezelf, je vrienden en je kinderen kunt fotograferen of laten fotograferen om deel uit te maken van deze bijzondere kunstwerken. Wie wil er niet op de foto met de Titanic of varen in een klompenboot in de Amsterdamse grachten? Ben je wel eens gesnapt bij een bankroof? Het is allemaal mogelijk in ons museum! 
Leg iedere stap van je reis vast want Museum of Amsterdam Illusions is de ideale plek om Instagram en Facebook  foto’s te maken.  Het is daardoor niet alleen een offline project maar juist ook een online kunstuiting!  Deel je ervaring op social media en krijg honderden likes!
 
Geen social media fan? Heb jij even geen gelegenheid om een rondvaart te maken in de grachten of de Keukenhof te bezoeken? Maak dat hier uw foto en verstuur hem als aanzicht kaart naar je vrienden!
 
Het museum is voor iedereen dichtbij.  Slechts 25 minuten van Schiphol, wandelafstand vanaf het Centraal Station, midden in het centrum van Amsterdam, aan een van de meest typische Amsterdamse grachten.

Oudezijds Voorburgwal 143 H,
1012 ES Amsterdam

https://amsterdamillusions.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 610
Categorie: 
Noord-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
uit in amsterdam, i love amsterdam, uittips amsterdam, musea amsterdam