Volg ons via
 
 
 

Den Haag - Tourist Tram

Tourist Tram, een hop-on hop-off verbinding tussen stad en strand

De Haagse Tourist Tram, een hop-on hop-off verbinding tussen stad en strand, is een unicum voor Nederland. Voor deze route gebruikt het Haags Openbaar Vervoer Museum historische voertuigen uit de jaren vijftig met de klassieke Haagse kleurstelling crème-geel met groene biezen. 

De Tourist Tram maakt gebruik van het HTM-railnetwerk en rijdt met een eigen dienstregeling tussen de trams van HTM. Vanaf 5 juli rijden de hop-on hop-off trams in het weekend tussen 9.30 en 17.30 uur van de Haagse binnenstad naar het Scheveningse strand en via een andere route weer terug. Er zijn zestien op- en uitstapplaatsen. Tijdens de rit langs diverse attracties en bezienswaardigheden horen de passagiers met de audiotour vele wetenswaardigheden over onze enige stad aan zee.

In 2016 rijdt de Hop-on Hop-off tram gedurende de zomerperiode in de weekenden en op feestdagen. Op deze dagen zal de tram elk half uur tussen 09:30 en 17:30 uur de route tussen binnenstad en strand afleggen. 

Meer info: Klik Hier of Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1791
Categorie: 
Zuid-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
den haag, bezienswaardigheden den haag, tram den haag scheveningen, tramlijnen den haag