Volg ons via
 
 
 

Oerle – Gasterij ‘t Dorpsgenot

Gasterij ‘t Dorpsgenot | In de gasterij kunt u genieten van een lekkere kop koffie en van producten van de geiten van ’t Geitenboerke

Oerle – Gasterij ‘t Dorpsgenot

Jaren geleden kreeg de geitenboerderij van Christ en Marleen Schippers een impuls door het organiseren van geitenkijkdagen en kinderfeestjes. 

’t Geitenboerke werd al snel een begrip in Oerle en omstreken. Bij ’t Geitenboerke kunnen mensen een kijkje nemen in het leven van de geitenhouder en sinds enkele jaren kan men ook terecht bij Gasterij ’t Dorpsgenot. 

In onze gasterij kunt u genieten van een lekkere kop koffie en van producten van de geiten van ’t Geitenboerke. Van geitenkaas tot geitenijs en zelfs geitenlikeur. De gasterij wordt gerund door Christ Schippers en Anet Schoonen. Doordeweeks wordt u in onze gasterij geholpen door deelnemers van zorginstelling Severinus. Behalve voor lekker eten en drinken, kunt u in onze gasterij ook terecht wanneer u iets te vieren heeft. Wij beschikken daarnaast over een VVV-kantoor en verschillende IVN-elementen. Kinderen kunnen bij ons zowel binnen als buiten spelen. Door de landelijke ligging van de gasterij zijn wij de perfecte gelegenheid voor een pauze tijdens het wandelen of fietsen.

Kortom, in onze gasterij is iedereen, elke dag, van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website (gasterijdorpsgenot.nl) of onze Facebookpagina (facebook.com/gasterijdorpsgenot).


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2642
Categorie: 
Noord-Brabant
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gasterij oerle, geitenboerke, gasterij dorpsgenot, geitenboerke openingstijden