Volg ons via
 
 
 

Enschede - Theetuin Ik en mijn Moeder

Theetuin Ik en mijn Moeder midden in één van oudste parken in Enschede.

Theetuin Ik en mijn Moeder, is een wel zeer toepasselijke naam voor deze op een prachtige locatie gelegen Theetuin middenin één van de oudste parken van Enschede, het Wooldrikspark. Moeder Joke runt hier samen met dochter Marle een theehuis in het sfeervolle koetshuis. Het Wooldrikspark heeft een grote verscheidenheid aan bomen waarvan sommige al meer dan 100 jaar oud zijn. De kinderen vermaken zich opperbest in en rond de kinderboerderij en op de naastgelegen speelweide met speelgelegenheden. Het landgoed is in 1883 ontworpen door de tuinarchitect D. Wattez.

High Tea

De Theetuin Ik en mijn Moeder is een prachtige gelegenheid voor een heerlijke kop cappuccino of italiaanse espresso. Maar toch is het een plezierige beleving om hier van een high tea te genieten. De etagère wordt gevuld met allerlei lekkernijen. Wat te denken van bruschetta met geitenkaas, sandwiches belegd met zalmsnippers en natuurlijk alle zoete producten waaronder uiteraard de scones, bonbons, chocoladetaart of tobleronetaart. De thee is voldoende om gezamenlijk een paar uurtjes door te komen.

Workshops en lezingen

Regelmatig worden in de Theetuin workshops gegeven. Wil je graag eens leren om servetten te versieren, sieraden te maken of meer weten over bloemschikken, ook dan kun je de website raadplegen voor meer informatie. Bert de Haan verzorgt geregeld lezingen over het werk van Willem Wilmink in de Theetuin. Meer informatie: www.ikenmijnmoeder.nl

  • Theetuin Ik en mijn Moeder
  • Gronausestraat 12
  • Enschede

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3210
Categorie: 
Overijssel
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ik en mijn moeder theehuis, ik en mijn moeder high tea, ik en mijn moeder theetuin, theetuin enschede