Volg ons via
 
 
 

Amersfoort - Italiaanse dag op een klassieke Vespa

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

In Amersfoort kun je nu terecht voor een nostalgisch, gezellig en stijlvol dagje toeren op een echte klassieke Vespa. Geniet van een tocht op dit symbool van Italië en deze legende van de weg!

Italiaanse dag
Maak er een Italiaanse dag van! Vertrek met picknickpakket en picknickkleed. Je krijgt tips mee voor een bezoek aan een goede espressobar en een fantastische IJssalon. ’s Middags drink je glas Prosecco en ’s avonds bestel je pizza bij de beste Italiaan van Amersfoort. 

Charmant en uitdagend
De oude Vespa’s zijn luidruchtig en het besturen is best een uitdaging. Maar oohh, wat zijn ze stijlvol! Na een dag toeren ben je een echte Vespisti, een liefhebber van Vespa’s voor het leven. Dit is een unieke ervaring, want Vintage Road Trips is het enige bedrijf dat échte klassieke Vespa’s verhuurt voor een toerdag!

Groepsuitje
Een tocht met een stoet Vespa’s is ook leuk als vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje. Met tien klassieke scooters toer je door Amersfoort en de plattelandswegen in de omgeving, een heus avontuur. 

Vintage Road Trips
De verhuur van oude Vespa’s is de nieuwste activiteit van Vintage Road Trips. Het Amersfoortse bedrijf is gespecialiseerd in reizen en rijden met het dagelijks vervoer van toen. Naast de Vespa bieden zij ook avonturen met karakteristieke lelijke eendjes, oude VW Campers en klassieke Fiat 500’s. Vintage Road Trips was voorheen bekend onder de naam Huureeneend.nl. 

Meer info: www.vintageroadtrips.com

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1833
Categorie: 
Utrecht
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vespa, scooter, scooter huren, amersfoort