Volg ons via
 
 
 

De Panne (B) - Plopsaland

Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne!

Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte en grootste pretpark van België combineert de magie van Studio 100 met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Wist je dat het pretpark slechts op 1,5 km van de Belgische Kust ligt?! 

Slecht weer? Niet getreurd! Droom weg op meer dan 10 magische attracties in het overdekte Mayaland, maak een boottochtje door het Bos van Plop of geniet van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater!

NIEUW in 2016: Heidi The Ride! Hou je vast voor een razendsnel avontuur op deze gloednieuwe houten achtbaan in Plopsaland De Panne. Deze immense coaster laat je tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de houten rails razen.

Naast het mooiste buitenpretpark van België, heeft Plopsa ook het mooiste indoorpretpark van Nederland, Plopsa Indoor Coevorden! Dans in de K3 –Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee!  Meer dan vijfentwintig attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. 

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark,  Maya-Speeltuin, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!

Voor meer info, surf snel naar www.plopsa.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1397
Categorie: 
Uitjes over de grens
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
adres plopsaland de panne, plopsa, plopsaland, de panne plopsaland, plopsaland openingsuren