Volg ons via
 
 
 

Leiden - Bootjes en Broodjes in Leiden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Geniet in fluisterbootjes van high-tea en oud-Hollandse grachten 

Leiden ontdek je pas echt vanuit fluisterbootjes met picknickbroodjes. Stap eens op bij rederij Bootjes en Broodjes en vaar in kleine, open boten over de Leidse grachten. Zo kun je alles om je heen goed bekijken. Onder het genot van een broodje, geniet je van de oud-Hollandse pracht en praal die Leiden rijk is. 

De Hollandse gevels en monumentale gebouwen zijn een lust voor het oog, maar ook het natuurschoon in de binnenstad laat je niet onberoerd. De boten zijn elektrisch en fluisterstil; je hoort het water kabbelen en de vogels fluiten. Meer informatie vind je op www.bootjesenbroodjes.nl. 

Meevaren of zelf varen
Bij rederij Bootjes en Broodjes kun je aansluiten bij een rondvaart. Maar je kunt ook zelf door de grachten varen, met een elektrische sloep. Het is ook mogelijk om een boot met schipper te huren voor een privétocht.
Heb je de tijd dan vaar je de stad uit en beleef je het echte Hollandse polderlandschap. De weilanden liggen onder het waterniveau en de vele poldermolens maken het plaatje compleet. De Kagerplassen zijn een goed bewaard geheim voor een mooie dagtocht. 

High-tea
Als je wilt, verzorgt rederij Bootjes en Broodjes aan boord een lekkere broodjeslunch of high-tea. Uiteraard kun je ook zelf een picknick meenemen. 

Informatie
Voor reserveringen en kaartjes ben je welkom in het authentieke brugwachtershuisje midden op de Blauwpoortsbrug. Deze brug vind je midden in het centrum van Leiden.

Rederij Bootjes en Broodjes: Blauwpoortsbrug 1 te Leiden, tel. 06-22610552, www.bootjesenbroodjes.nl.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1556
Categorie: 
Zuid-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vaartocht, fluisterboot, rondvaart, high tea, leiden