Volg ons via
 
 
 

Alkmaar - Beatles Museum

Beatles Museum in Alkmaar bezit een groot deel van de Azing Moltmaker collectie is te zien

Hoewel de Beatles alweer bijna 40 uit elkaar zijn, houden miljoenen fans over de hele wereld zich nog bezig met de aan- en verkoop van hun platen en CD's. De muziek van de Beatles zal de komende tijd nog meer verkocht worden nu alle Beatle cd's geremastered zijn en de muziek daardoor nog beter klinkt dan ooit.

Verzamelaars zijn altijd op zoek naar boeken , posters en andere items die men nog niet in zijn bezit heeft. Beurzen en Beatles musea worden bezocht om toch maar helemaal op de hoogte zijn van alles wat met hun idolen te maken heeft.

In Alkmaar is het Beatles Museum te bezoeken alwaar een groot deel van de Azing Moltmaker collectie is te zien. Platenhoezen, origineel gesigneerde contracten, veel unieke souvenirs en zeldzame beeldopnamen zijn te zien in het museum.

Verzamelaars kunnen na een bezoek aan het museum terecht in de fanshop waar men zijn hart kan ophalen.  Meer info: www.beatlesmuseum.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2949
Categorie: 
Noord-Holland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
beatles museum, the beatles, popgroep, john lennon, beatles fanshop, beatles fanclub