Volg ons via
 
 
 
Winnaars kaarten ’t Veluws Zandsculpturenfestijn
Je bent nu hier : Forums > Gratis > Win toegangskaarten
0 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
Auteur Berichten
Redactie
Basic Member
Basic Member
Posts:32


--
03-20-2017 9:10

  Gratis kaarten ’t Veluws Zandsculpturenfestijn

  ’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2017, grootser dan ooit!
  Thema: Erop uit in eigen land

  Ben je op zoek naar een gegarandeerd leuk en compleet dagje uit waarbij je helemaal in vakantiestemming komt? Dan ben je bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen op het juiste adres, zeker nu het thema ‘Erop uit in eigen land’ is. 

  Dit unieke en grootste zandsculpturen evenement van Nederland, dat van 14 april tot en met 28 oktober is geopend, biedt zo ontzettend veel indrukwekkende zandcreaties! Niet voor niets, want Nederland kent ontelbaar veel mooie plekjes. En… juist al die prachtige gebouwen, streken en bekende attracties die Nederland rijk is, worden uitgebeeld in zand. 

  Altijd valt er iets te ontdekken of iets om je over te verbazen of te verwonderen. Kortom: test je kennis over Nederland bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn!

  Prijs & openingstijden
  ’t Veluws Zandsculpturenfestijn vindt plaats van 14 april tot en met 28 oktober 2017 in de Beeldentuin in Garderen. Het is maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Zaterdag is het geopend van 10.00 tot 17.00 uur (zondag is het gesloten). De toegangsprijzen bedragen:

  - 0 t/m 5 jaar: gratis
  - 6 t/m 12 jaar: € 4,50
  - 13 jaar en ouder: € 9,50

  Meer informatie over ’t Veluws Zandsculpturenfestijn is te vinden op www.zandsculpturen.nl (auto kunt u gratis parkeren en het gehele park is rolstoelvriendelijk). 

  Winnaars toegangskaarten lezersactie

  B. Friskes Enschede
  D. Stoete Enkhuizen
  K. Besselink Albergen

   

  U bent niet gemachtigd om te reageren.