Volg ons via
 
 
 
Winnaars kaarten VerzamelaarsJaarbeurs
Je bent nu hier : Forums > Gratis > Win toegangskaarten
0 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
Redactie
Basic Member
Basic Member
Posts:25


--
03-08-2017 3:31

  Winnaars kaarten voor VerzamelaarsJaarbeurs

  Ben jij ook zo'n verwoede verzamelaar of liefhebber van curiosa of antiek? Of misschien ben je al een hele tijd op zoek naar juist dat ene tweedehands artikel of product dat je nog nergens bent tegengekomen. Dan is de VerzamelaarsJaarbeurs op 8 en 9 april a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht echt iets voor jou.

  Op de VerzamelaarsJaarbeurs, die verdeeld is over vijf hallen, worden honderdduizenden voorwerpen aangeboden door meer dan 2.000 standhouders. Het aanbod is overweldigend en loopt uiteen van speelgoed, glas en aardewerk en van postzegels, fifties spulletjes tot  design woon- en interieurartikelen. Teveel om op te noemen.

  Gelijktijdig met de VerzamelaarsJaarbeurs kun je een bezoek brengen aan de Mega Platen & CD Beurs. Een groots aanbod van singles, elpees, cd's, dvd's en popsnuisterijen.

  Mail het juiste antwoord op de volgende vraag voor 27 maart 2017 naar mail@50plusplein.nl. Wie weet win je twee gratis toegangskaarten en kan je zoektocht beginnen op de VerzamelaarsJaarbeurs 2017. Vijf juiste inzendingen maken kans op twee toegangskaarten.

  Tijdens de beurs zijn er een groot aantal acteurs en medewerkers van een bekende filmproductie aanwezig voor een Meet & Greet. Welke bekende filmproductie bedoelen wij? Het juiste antwoord moest zijn Star Wars.

  Winnaars Lezersactie

  M. van TielNoordbeemster
  N. KeurIJsselmuiden
  J. KerstensDeurne
  M. BeksDen Bosch
  I. Hermans 

   

  U bent niet gemachtigd om te reageren.