Volg ons via
 
 
 

t/m 30 maart - Kunst uit de Kelder

Het Fruitteeltmuseum laat appels met peren vergelijken

Kunst uit de Kelder, (van de hobbyclubs uit de Vroone)

Vanaf zaterdag 8 december 2018 tot zaterdag 30 maart 2019 heeft het Fruitteeltmuseum een nieuwe unieke tentoonstelling weten te strikken.
De houtsnijwerkclub en de schilderclub Kraplak exposeren een selectie van werken die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt in de kelder van het verenigingsgebouw De Vroone.

Het Fruitteeltmuseum is blij dat deze 2 clubs hun werk aan een grote groep in Kapelle willen laten zien, voor beide clubs geldt “Vakmanschap is Meesterschap”.

Inlichtingen via email info@fruitteeltmuseum.nl of tel: 0113-344904 tijdens de openingsuren op woensdag en zaterdag. Zie www.fruitteeltmuseum.nl. 

Informatie Addie Leendertse, aanwezig ma. t/m do. 10.00 uur - 17.00 uur, Het Fruitteeltmuseum, Annie M.G. Schmidtsingel 1, 4421 TA Kapelle is op woensdag en zaterdag van 13.00 - 17.00 uur via nummer 0113-344904 of per e-mail info@fruitteeltmuseum.nl of per website www.fruitteeltmuseum.nl.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 117
Categorie: 
02 Februari
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
adres fruitteeltmuseum, fruitteeltmuseum kapelle, korting fruitteeltmuseum