Volg ons via
 
 
 

t/m 25 febr -  ‘De tas als theater’

Maak een ontdekkingstocht door een levensgrote tas

10 nov t/m 25 febr -  ‘De tas als theater’ vanaf 10 november in Tassenmuseum Hendrikje 

Vanaf 10 november in het Amsterdamse Tassenmuseum Hendrikje: de originele tentoonstelling De tas als theater, waarmee topontwerpster Hester van Eeghen haar dertigjarig jubileum viert. Maak een ontdekkingstocht door een levensgrote tas en leer zo jezelf kennen. 

Hester van Eeghen, verantwoordelijk voor tientallen iconische tassen, viert al weer haar dertigjarig jubileum. Dat doet de internationale topontwerpster met de tentoonstelling De tas als theater, van 10 november 2018 t/m 25 februari 2019 in Tassenmuseum Hendrikje, Herengracht 573, Amsterdam. De tentoonstelling gaat niet alleen over het ontwerp, maar ook en vooral over het binnenleven van de tas. Een tas krijgt immers pas door het gebruik karakter en ziel en wordt daardoor een afspiegeling van de gebruikster. 

Hester maakt de originele, theatrale tentoonstelling – een ware belevenis – samen met André Postma. Je stapt via het voorvak een immense tas in en maakt een reis die alle zintuigen prikkelt. Na deze tocht krijg je bij de psychologische tassenweegschaal een persoonlijke karakterbeschrijving. 

Op de tentoonstelling zijn trouwens ook Hesters meest markante ontwerpen te zien. 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 101
Categorie: 
01 Januari
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
tassenmuseum korting, tassenmuseum high tea, tassenmuseum museumjaarkaart