Volg ons via
 
 
 

24 t/m 26 okt - Knit&Knot brei en haakdagen

KNIT&KNOT, de brei- en haakdagen van het Zuiden!

KNIT&KNOT De Brei- en Haakdagen van het Zuiden Op 24-25 en 26 oktober vindt de 8e editie van KNIT&KNOT plaats. De Industriële Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van KNIT&KNOT, de brei- & haakdagen van het Zuiden. In de Textielstad van Nederland, houden wij het event voor iedereen die dol is op haken, breien, vilten & macrameeën. Een warm welkom voor ruim 5.500 creatieve makers uit Nederland maar ook voor veel handwerkliefhebbers uit België!

Breien- en haken als een kalmeringsmiddel in deze jachtige wereld Even een moment voor jezelf: insteken, omslaan, doorhalen en de stress van je af laten glijden. Het ritmische getik van de naalden tegen elkaar heeft dezelfde uitwerking als een uitgebreide meditatie en samen met handmade soulmates die dezelfde taal spreken is het nog heel gezellig ook! Praten en breien gaan dan ook heel goed samen! Nieuw: een aantal ervaringsdeskundigen vertellen in huiskamersetting wat handwerken voor hen betekent, inspirerende verhalen en ervaringen waar men zich in kan herkennen.

KNIT&KNOT is voor iedereen! Shoppen bij exposanten, aanschuiven bij specialisten voor make & takes, workshops of een masterclass. Of je nu net begint of al de nodige ervaring hebt, inspiratie genoeg bij bekende bloggers, designers en auteurs. Ook bij de verrassende “nieuwkomers” is veel creativiteit te ontdekken! Leuk als je vriendinnen vragen, waar je die gave sjaal, toffe kussen, wandkleed, hoofddoek of trendy poef vandaan hebt. Zelf gemaakt, kan je dan met trots zeggen! Draad verbindt is ons motto!

Nieuw dit jaar: In oktober staat het thema H(eerlijk) Ambacht (waar komt het wol nu vandaan), #Hollandknitstalent (neem je eigen pronkstuk mee) en volop inspiratie voor de warme wintermaanden centraal. We leren je combineren en gaan voor het eerst een eigen #Knitenknotalong (KAL) opzetten. Iedereen kan vanaf 1 september mee doen en wordt op socialmedia aan de hand meegenomen om je eigen warme feestelijke wintersok te gaan breien! Ook gaan we op de verdieping een continue workshopprogramma aanbieden. #Broodjebreien met als thema KLEUR(bekennen), mini-masterclasses met een lekkere hap! Als je echt met een verhaal thuis wilt komen, duik je de masterclasses in!

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen! KNIT&KNOT wordt gehouden in de prachtige industriële Koepelhal, gelegen direct achter het Centraal Station in de Spoorzone.

Informatie: KNIT&KNOT is geopend op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober van 10.00 tot 17.00. Via www.knitenknot.nl betaal je in de voorverkoop online € 8,50,- aan de kassa € 10,00 pp. Info via www.knitenknot.nl. Voor de snelle beslissers is er een mooie goodiebag!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 125
Categorie: 
10 Oktober
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kortingsbon knit en knot, knit en knot tilburg 2019, knit en knot parkeren