Volg ons via
 
 
 

21 en 22 april - Open Dagen Groencentrum de Mortelen

Voorjaar / Wat moet er in de tuin gebeuren om er deze zomer volop van te kunnen genieten?

Kom genieten van vele voorjaars geuren en kleuren en wij laten u ook meteen zien wat het Groencentrum u allemaal te bieden heeft. Door verschillende samenwerkingen op te starten dit jaar kunnen wij u nog meer van dienst zijn dan de afgelopen jaren.

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud

Wij kunnen u bijstaan in het ABC van uw tuin. Adviseren, ontwerpen, aanleggen, bestrating, kunstgras, verlichting, tuinheggen, tuinhekken, renovatie en tuinonderhoud. Dit allemaal met gespecialiseerde vakmensen en wanneer het u uitkomt!

Nieuw!!! Ecologische duurzame plantenbakken en bloempotten

Nieuw dit jaar, en ons paradekindje, zijn onze duurzame plantenbakken en bloempotten. Deze bakken en potten zijn voorzien van een waterreservoir waardoor u maar 1 keer per week uw bloemen en planten water hoeft te geven, de planten en bloemen voeden zichzelf d.m.v hun wortels met het water in het reservoir. Is het bloeiseizoen voorbij; dan kunt u de bak of pot bij ons weer laten vullen en hoeft u geen nieuwe bakken en/of potten aan te schaffen. Duurzaam en ecologisch verantwoord. 

Palms and More

Ook zo jaloers op die prachtige tuinen en terrassen in Spanje en Italië? Wuivende palmbomen, stijlvolle olijfbomen, zomerse citrusbomen, ze maken van iedere buitenplaats een exotisch paradijs.

Een Mediterrane sfeer creëren op uw evenement, uw beurs of zelfs in uw eigen tuin of terras was nog nooit eerder zo gemakkelijk. Palms and More importeert tientallen Mediterrane boomsoorten uit Italië en Spanje. Deze worden door ons verhuurd of verkocht en dat allemaal voor een zachte prijs. Tijdens deze Open Dagen staan er verschillende voorbeelden in ons Centrum.

Voorjaarsbloeiers en hangingbaskets 

Vanuit de kweekkassen hebben wij tijdens de Open Dagen weer volop hangbaskets om uw terras en tuin weer te voorzien van prachtige kleurmassa’s en zomerse sferen. Deze gaan met een goede voeding mee tot aan de maand november, daar geven wij zelfs garantie op! Zoveel verschillende soorten voorjaarbloeiers in vele kleuren en maten. Nu nog volop in voorraad!

Voorjaarsboeketten en bruidsboeketten

Gloriosa Bloemen heeft een mooie plek in ons centrum betrokken en verbreedt zo het assortiment met voorjaarsboeketten, bruidsboeketten, workshops en cadeau-ideeën. 

Al met al een grote verbreding van ons assortiment die u niet mag missen!

Volop parkeergelegenheid 
21 april van 9.00 -17.00 en 22 april van 10.00 – 17.00 uur bent u welkom bij Groencentrum de Mortelen | Aarleseweg 50 | 5684 LN Best 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 21
Categorie: 
04 April
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
tuinontwerp maken, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinieren