Volg ons via
 
 
 

1 febr - Snoeicursus fruitbomen

Fruitbomen snoeien | De beste manier om te leren, is zelf doen

Het Fruitteeltmuseum, Annie M.G.Schmidtsingel 1 in Kapelle organiseert in januari en februari 2018 een korte cursus snoeien van laagstam fruitbomen. Tijdens de cursus wordt onder deskundige leiding het snoeien van appels en peren in praktijk en theorie uitgelegd. Er wordt o.a. aandacht besteed aan het tijdstip van snoeien, de wijze van snoeien, de reactie van de fruitboom op de snoei en de opbrengst. Men gaat tijdens de cursus zo veel mogelijk zelf aan de slag; de beste manier om het te leren. 

De snoeicursus bestaat uit een gezamenlijke startbijeenkomst op zaterdag 20 januari van 10.00 tot 16.00 uur met vele praktische tips. Vervolgens kan men kiezen uit twee praktijkdagen, d.w.z. op de donderdagmiddag 1 februari en 8 februari van 13.00 tot 16.00 uur of op de zaterdagochtend 3 februari en 10 februari van 9.30 uur tot 12.30 uur.
Kosten € 95,00. De kosten zijn inclusief consumpties, reader en lunch. 

Aanmelden via email info@fruitteeltmuseum.nl of tel: 0113-344904 tijdens de openingsuren op woensdag en zaterdag. Bevestiging deelname op volgorde van aanmelding. Zie www.fruitteeltmuseum.nl.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 48
Categorie: 
02 Februari
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fruitteeltmuseum kapelle, korting fruitteeltmuseum, openingstijden fruitteeltmuseum